Microsoft ondersteunt Windows Phone 8 zeker tot juli 2014

Na de beslissing om Windows Phone 7.8 te bieden aan bestaande Windows Phone 7-gebruikers, in plaats van een volledige Windows Phone 8 upgrade, onthuld Microsoft nu de termijn van ondersteuning voor zijn nieuwste mobiele besturingssystemen. Het bedrijf heeft eerder aangegeven dat ze een ondersteuningsperiode hanteren voor Windows Phone van 18 maanden bij de eerste onthulling van Windows Phone 8, maar de recente levenscyclus updates te bevestigen steun datums tot en met 2014. Windows Phone 8 zal worden ondersteund (met beveiliging en andere updates) tot 8 juli 2014 . Windows Phone 7.8 zal worden ondersteund tot 9 september.

windows phone 8

Een 18-maanden support, maar hoe zit het upgrades?

De data betekent dat beide besturingssystemen worden ondersteund gedurende 18 maanden nadat ze oorspronkelijk zijn verschenen op apparaten. Microsoft is niet verplicht om veelbelovende updates voor elk apparaat te voorzien. Er is ook geen melding gemaakt dat updates beschikbaar zijn voor de volgende grote versie van Windows Phone voor bestaande gebruikers. Er was een aanzienlijke hoeveelheid speling over het besluit van Microsoft voor Windows Phone 8 voor bestaande apparaten, maar met een grote kernel upgrade in plaats zijn ze in staat Windows Phone 8 apparaten volledig uit te breiden tot de volgende grote nieuwe versie komt. Of ¬†de apparaten een toekomstige OS-upgrade zullen ontvangen wordt¬†waarschijnlijk gecontroleerd door OEM’s.

Microsoft heeft eerder aangetoond dat de “volgende release” van Windows Phone, codenaam Blue, naar verwachting beschikbaar zal worden gesteld in het vakantie seizoen. De software maker pusht kleinere functiewijzigingen tot die tijd, met een recente “Portico” update ( het toevoegen van een aantal tweaks en instellingen die allemaal deel uitmaken van Microsoft’s 18-maanden ondersteuning cyclus.) Het is maar goed dat Windows nog zolang windows 8 ondersteund want er zijn tegenwoordig mooie telefoon aanbiedingen die draaien op Win 8.

One thought on “Microsoft ondersteunt Windows Phone 8 zeker tot juli 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>